SsangYong in piškotki

S tehnologijo piškotkov (cookies) vam omogočamo kar najboljše doživetje naše spletne strani. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni. Prosimo označite ali se strinjate z uporabo te tehnologije. Za spremembe vrste piškotkov, ki jih uporabljamo, kliknite “Nastavitve piškotkov”.

Novice

SsangYong Motor izbral KG Consortium kot končnega kupca

▪ Pogodba s KG Consortium za sklenitev prodaje brez spremembe naložbenih pogojev▪ Sanacijski načrt temelji na podlagi investicijskega predloga, ki bo predložen sodišču do konca julija

PREBERITE VEČ

Test: SsangYong Korando 1.5 T-GDI Exclusive
www.dnevnik.si, 27.07.2020

Ko pod črto seštejemo občutke po dvotedenskem druženju, so ti namreč precej pozitivni Korando je spodoben predstavnik svojega razreda, ki se brez težav postavi ob bok večini tekmecev, s svojo ceno pa lahko meša štrene tudi najboljšim

PREBERITE VEČ

Test: SsangYong Korando 1.5 T-GDi Exclusive
siol.net, 11.08.2020

Butični korejski SUV: veliko vsebine za zmerno vsoto Korando četrte generacije s pogonom na sprednji kolesi je kot SUV oblikovno v celoti prilagojen zahtevam avtomobilskega trga. Korando je ocenjen s petimi varnostnimi zvezdicami, tovarniška garancija pa znaša pet let.

PREBERITE VEČ

Test: SsangYong Korando 1.5 T-GDi Exclusive
avto.finance.si, 19.07.2020

Ssangyong Korando je dobro opremljen, prostoren in cenovno dostopen SUV – recept, ki diši po uspehu Na zelo atraktivnih 16.490 evrov se cenovno ne prikloni nihče izmed tekmecev.  

PREBERITE VEČ

Test: SsangYong Korando 1.5 T-GDi Exclusive
motorevija.si, 29.05.2020

Priložnost - dobro opremljen in cenovno zmeren cestni terenec Eden redkih, ki za zmerno ceno ponuja vse glavne prednosti tega avtomobilskega razreda. Če ujamete še trenutni zajeten popust, je ena od boljših nakupnih priložnosti.

PREBERITE VEČ