SsangYong in piškotki

S tehnologijo piškotkov (cookies) vam omogočamo kar najboljše doživetje naše spletne strani. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni. Prosimo označite ali se strinjate z uporabo te tehnologije. Za spremembe vrste piškotkov, ki jih uporabljamo, kliknite “Nastavitve piškotkov”.

Novice

Ssangyongov novi manjši SUV bo Tivoli

- Snovalci imena našli navdih v italijanskem letovišču z bogato zgodovino
- V Južni Koreji v prodaji januarja, drugod pa spomladi
- Urbani dinamični SUV s kakovostnimi materiali v notranjosti
 

SsangYong Motor, korejski specialist za terenska vozila, je danes predstavil obrise svojega novega manjšega športega terenca, ki so ga razvijali zadnja 3 leta.SsangYongov novinec, ki so ga razvijali  pod projektnim imenom ‘X100’, se bo imenoval Tivoli.Tivoli je ime znanega italijanskega letovišča blizu Rima in je znano po svoji bogati zgodovini in lepoti.

 

 

 

Tivoli je bil navdih za SsangYongovega novega kompaktnega športnega terenca, ki bo nudil veselje in vznemirjenje ter bo še naprej nadaljeval SsangYongovo dediščino specialista za vozila s 4-kolesnim pogonom.        

Poleg imena modela je SsangYong Motors pokazal tudi nekaj risb zunanjosti in notranjosti. Zunanjost kaže podobo urbanega dinamičnega športnega terenca z modernimi potezami in je utelešenje SsangYongovega oblikovalskega jezika “treh naravnih gibov” - ritmičnost, dinamičnost in dostojanstvo.

 

Kar zadeva notranjost se želijo Korejci dvigniti v sam vrh ponudbe in tu jim bosta med drugim v pomoč razredno največja kabinska prostornost in velikost prtljažnika. Tivoli prav tako ponuja enostaven dostop do IT naprav in je ustvarjen, da strankam ponudi tako slog kot tudi praktično uporabo.

Tivoli se bo najprej začel prodajati v Južni Koreji in sicer že januarja, drugod po svetu pa spomladi 2015.  SsangYong je s pomočjo intenzivnih in analitičnih raziskav temeljito nadgradil kakovost  vozila in upravičeno pričakuje preboj novega kompaktnega SUV-ja v sam vrh razreda.