SsangYong in piškotki

S tehnologijo piškotkov (cookies) vam omogočamo kar najboljše doživetje naše spletne strani. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni. Prosimo označite ali se strinjate z uporabo te tehnologije. Za spremembe vrste piškotkov, ki jih uporabljamo, kliknite “Nastavitve piškotkov”.

Novice

Avtosalon Ženeva 2019

Popolnoma novi Korando se bo na evropskem tržišču športnih terencev predstavil kot del celovito prenovljene izvozne linije vozil.

SsangYong se je na letošnjem mednarodnem avtomobilskem salonu v Ženevi predstavil tako, da je pritegnil obilo novinarske pozornosti – s svetovno premiero nove generacije modela Korando ter evropsko predstavitvijo modela Musso Grand.

Skupno je na švicarskem avtosalonu SsangYong obiskovalcem predstavil 6 svojih vozil, vključno z novim Korandom, novim modelom Musso Grand ter svojim ključnima evropskima prodajnima adutoma, modeloma Tivoli in Rexton.

Generalni direktor družbe SsangYong Johng-Sik Choi je v svojem pozdravnem govoru opozoril: »Avtomobilski razred C je danes največji in še vedno rastoči segment vozil na globalnem trgu športnih terencev, ter tudi najbolj priljubljen med mladimi kupci, ki iščejo inovativne funkcije in najnovejšo tehnologijo.« Ob tem je poudaril, da bo zelo konkurenčni novi Korando, ki je poln inovacij, predstavljal optimalno izbiro za evropske voznike, ki sledijo najnovejšim trendom.