SsangYong in piškotki

S tehnologijo piškotkov (cookies) vam omogočamo kar najboljše doživetje naše spletne strani. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni. Prosimo označite ali se strinjate z uporabo te tehnologije. Za spremembe vrste piškotkov, ki jih uporabljamo, kliknite “Nastavitve piškotkov”.

Novice

Športnoterenski nizkocenovnik
Delo, 29. avgust 2015

Ssang Yong tivoli vabi z bogato opremo, tudi varnostno, in ugodno ceno.

Trg tako imenovanih kompaktnih športnih terencev je že precej poln, zdaj pa je nanj zapeljal še tivoli, ki bo velikim mešal štrene predvsem z dostopno ceno.

Južnokorejski Ssang Yong je od leta 2011 v lasti indijske korporacije Mahindra & Mahindra in športni terenec tivoli je njihova prva skupna novost. Na korejski trg je prišel že pred več meseci, k nam pa bo zapeljal jeseni. Čeprav je Ssang Yong specialist za vozila s štirikolesnim pogonom, se očitno prilagaja povpraševanju, tako bo tivoli tudi slovenskim kupcem sprva na voljo le s sprednjim pogonom, šele proti koncu leta pa bodo dobavili tudi štirikolesno gnana vozila.

Prvi pogled pokaže, da ne gre za revolucijo, je pa takoj očitno, da so pri oblikovanju tivolija upoštevali večino trendov, z diodnimi dnevnimi lučmi vred. Seveda pa ob všečni obliki niso pozabili na uporabnost. Tako je potniška kabina za 4,2 metra dolgo, 1,8 metra široko in 1,6 metra visoko vozilo zgledno prostorna.

Več na Delo.si