SsangYong in piškotki

S tehnologijo piškotkov (cookies) vam omogočamo kar najboljše doživetje naše spletne strani. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni. Prosimo označite ali se strinjate z uporabo te tehnologije. Za spremembe vrste piškotkov, ki jih uporabljamo, kliknite “Nastavitve piškotkov”.

Razvoj avtomobilskih tehnologij za prihodnost

Raziskovalno ekipo podjetja SsangYong Motor, ki jo odlikuje vrhunska tehnična usposobljenost, že več kot 50 let vodita odločenost in strast za ustvarjanje vozil visoke kakovosti za najzahtevnejše stranke.

Za ohranjanje konkurenčnosti raziskovalno razvojni center podjetja danes še krepi svoje zmogljivosti, tako da intenzivno investira v razvoj prihajajočih avtomobilskih tehnologij, ki so usmerjene v varovanje okolja, varnost in nove informacijske funkcije. Raziskovalno razvojni center SsangYong Motor si prizadeva tudi, da bi podjetje lahko strankam ponudilo izbiro še bolj raznolikih modelov. Te naloge se loteva z razvojem konkurenčnih začetnih enoprostorcev in športnih terencev, visokokakovostnih premijskih vozil z okrepljenimi zmogljivostmi, ter platforme vozil z integrirano karoserijo in podvozjem, ki zagotavljajo visoko cenovno konkurenčnost, učinkovito porabo goriva in izkoriščenost prostora. Ta razvoj dopolnjuje ponudbo srednjih in velikih SUV-ov ter velikih limuzin s prednjim pogonom, ki zagotavljajo udobno vožnjo in odlične vozne zmogljivosti.

Po drugi strani razvojno-raziskovalni center SsangYong Motor utrjuje svoje notranje kapacitete s povečevanjem naložb v raziskave in razvoj, zaposlene ter procesne inovacije, ki temeljijo na obstoječih virih in tehnologijah, obenem pa krepi celotno ponudbo izdelkov z razvojem okoljsko prijaznih avtomobilov in naprednih tehnologij. Tudi izjemno tehnologijo pa je potrebno uskladiti s potrebami potnikov, da se lahko učinkovito uporabi v vozilih – zato so v ospredju pozornosti raziskovalno razvojnega centra SsangYong Motor vedno ljudje. Razvoj varnostnih tehnologij, tehnologij za večje vozno udobje ter okoljskih tehnologij, ki varujejo skupno prihodnost, so ključne usmeritve, ki jim sledi podjetje SsangYong Motor.