Raziskave in razvoj

Oblikovanje vozil
Oblikovanje vozil

SsangYongov R&R center zaposluje kreativce z različnih področij: slog, modeliranje, elektronika, metalurgija, kemija, varnost, proizvodni inženiring in okoljske študije. R&R zmogljivosti s sodobnim hardwarom omogočajo delitev funkcij kot so npr. strukturni design in obdelava podatkov v realnem času.

Ker okoljevarstvena zavest narašča, kar je zelo pomembno pri razvoju novih vozil, SsangYong Motor zelo intenzivno dela na izpolnjevanju vseh sedanjih in prihodnjih predpisov v zvezi z emisijami škodljivih plinov ter recikliranju vozil.

SsangYongov R&R center svoje raziskave širi s tehnološkega področja na analize porabnikovih potreb in želja, saj je cilj jasen – doseči večje zadovoljstvo strank.


Zanesljivost in varnost

Strogi postopki testiranja
Strogi postopki testiranja

Da bi zagotovili najzahtevnejše možne standarde svojih vozil, se SsangYongovi inženirji poslužujejo najsodobnejših in najbolj zanesljivih tehnologij, s katerimi bo ta korejski proizvajalec še naprej nudil izjemne avtomobilske zmogljivosti, zanesljivost ter varnost.

Design in razvoj vozil podjetja SsangYong Motor temelji na upoštevanju strogih testnih postopkov v ekstremnih pogojih brezpotij Severne Amerike, Bližnjega vzhoda, Vzhodne Azije in Skandinavije.


Kakovost

Kontrola kakovosti
Kontrola kakovosti

SsangYong Motor izpolnjuje standarde ISO9001, sisteme kakovosti s področja designa, proizvodnje in poprodajnih aktivnosti osebnih vozil in vozil s štirikolesnim pogonom. Že leta 1997 so ta sistem kakovosti potrdili pri nemškem zavodu TUV Rheinland. Pred njimi tega ni dosegel nobeden korejski avtomobilski proizvajalec.